1 ay önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, vefat eden Din Görevlisi Ahmet Aydemir için taziye mesajı yayınladı.

1 ay önce Filistin

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) tüm şehirlerindeki camilerde, İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı.

1 ay önce Filistin

Katil İsrail, İran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için cuma hutbesinde dua eden Mescid-i Aksa imam hatibi Şeyh İkrime Sabri hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.

1 ay önce GÜNDEM

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kozan ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale için su almaya çalışırken kaza kırıma uğrayan helikopterdeki 5 personelin kurtulduğunu bildirdi.

1 ay önce DİYANET HABER

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Diyanet İşleri Başkanlığı sosyal medya hesaplarına sansür uyguladı.

1 ay önce EKONOMİ

Temmuzda ihracat 2023'ün aynı ayına göre, yüzde 13,8 artışla 22 milyar 512 milyon dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek temmuz ihracatı olarak kayıtlara geçti. Yıllıklandırılmış ihracat da temmuzda 261,5 milyar dolarla yine rekor kırdı.

1 ay önce EKONOMİ

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 2024-2025 sezonu kabuklu fındık alım fiyatlarını kilogram başına levant kalite için 130 lira, Giresun kalite için 132 lira olarak belirledi.

1 ay önce Konya Müftülüğü

Konya Derebucak'ta düzenlenen 4-6 Yaş Yaz Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrenciler, büyük bir dayanışma örneği sergiledi.

1 ay önce GÜNDEM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Abdülhamid Han sondaj gemisinin Karadeniz'deki yeni görev yerine uğurlandığını bildirdi.

1 ay önce Filistin

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da Tahran'da suikaste uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındı.