1 ay önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 4 ve Suriye'nin kuzeyinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarında yer alan "Anayasa Mahkemesinin (AYM) internet sitesi erişime kapatıldı." iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

1 ay önce EĞİTİM

ÖSYM, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih süresinin uzatıldığını duyurdu.

1 ay önce DİYANET HABER

Bursa'da 19. yüzyılda kilise olarak inşa edilen ve Cumhuriyet'in ilk yıllarında camiye dönüştürülen tarihi yapı, ayağa kaldırılıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Şanlıurfa'da kontrolden çıkan aracın kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 5 çocuk yan yana defnedildi.

1 ay önce ALİ ERBAŞ

İstanbul Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Cuma hutbesi irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Zalimler her ne kadar kendilerini güçlü zannetseler de mutlaka yenileceklerdir, mutlaka mağlup olacaklardır." dedi.

1 ay önce EKONOMİ

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD), otomobil satış sayısının bu yılın ocak-temmuz döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,4 artışla 563 bin 351 olduğunu belirtti.

1 ay önce GÜNDEM

Kafkas Üniversitesi Dede Korkut Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğur Akbaba, açık arazide yıldırımdan korunmak için, "Çömelme hareketini yaparken parmak uçlarında duracağız. Çünkü yerle teması azaltmamız gerekiyor." dedi.

1 ay önce Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz Müftülüğü tarafından 10-18 yaş öğrencilere yönelik düzenlenen "Yatılı Yaz Kur’an Kursu" törenle sona erdi.

1 ay önce Konya Müftülüğü

Konya'nın tarihi Bedesten Çarşısı'nda bulunan Kapu Camii’nin avlusunda "Bereket Duası" yapıldı.