1 ay önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 ay önce DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Somali'deki terör saldırısını "en güçlü şekilde kınadığını" duyurdu.

1 ay önce GÜNDEM

Sinop'un Türkeli ilçesinde motosikletiyle seyir halindeyken sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan 17 yaşındaki Tuğra Y, yaralandı.

1 ay önce İnfografik

"İbn-i Arabi'nin Anadolu Temsilcisi" olarak anılan Molla Fenari kimdir? Molla Fenari'nin eserleri nelerdir?

1 ay önce Bir Ayet

İnsanın dünyadaki en önemli görevi, Allah’ı rab olarak kabul etmek ve bu inanca uygun olarak dosdoğru yaşamaktır.

1 ay önce Filistin

Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, gözaltına alınması sonrasında "İsrail işgali altında Müslümanların ibadet özgürlüğü yok" dedi.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Biriniz İslam’ı güzelce yaşadığında, yapacağı her bir iyiliğe karşılık on mislinden yedi yüz katına kadar (sevap) yazılır..." (Buhârî, Îmân, 31)

1 ay önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Net bir şekilde hassasiyetlerimiz belli. Oradaki eksiklikler belli. O eksiklikleri giderdikleri an yani diyelim ki bir saat sonra biz o engeli kaldırmış olacağız." dedi.

1 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim verdiği esnada gaz tüfeğine sıkışan kapsülün yüzüne çarpması sonucu hastaneye kaldırılan polis memuru Halil İbrahim Kuzkun'un şehit olduğunu bildirdi.

1 ay önce DİYANET HABER

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Diyanet İşleri Başkanlığı sosyal medya hesaplarına uygulanan sansüre tepki yağınca geri adım attı.