4 hafta önce Giresun Müftülüğü

Giresun'un Espiye ilçesinde Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi.

4 hafta önce GÜNDEM

TEM Otoyolu Ankara istikametinde 2 otomobil ile 1 kamyonetin karıştığı kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

4 hafta önce DÜNYA

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, ülkede aşırı sağcıların sokak eylemlerinin protesto değil "tamamen şiddet" olduğunu vurgulayarak, "Camilere ya da Müslüman toplumlara yönelik saldırılara müsamaha göstermeyeceğiz." dedi.

4 hafta önce Filistin

Güney Afrika'nın Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına müdahil olacağını açıklayan Türkiye, davaya müdahil olmak için 7 Ağustos'ta Lahey'de dosya sunacak.

4 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Andolsun, biz insanoğlunu şerefli kıldık. Onları karada ve denizde taşıdık. Kendilerini en güzel ve temiz şeylerden rızıklandırdık ve onları yarattıklarımızın birçoğundan üstün kıldık." (İsra, 17/70)

4 hafta önce GÜNDEM

Sinop'un Saraydüzü ilçesinde sağanak etkili oldu. Sağanaktan dolayı oluşan selde bazı ev ve iş yerleri zarar gördü, bağ ve bahçeler su altında kaldı.

4 hafta önce BİLİM - TEKNOLOJİ

Bakan Uraloğlu, erişim yasağı getirilen sosyal medya uygulaması Instagram yetkilileriyle bugün yapılan görüşmeye ilişkin, "Aktif olarak görüşüyoruz. Bugün bir ilerleme olacağını düşünmüyoruz." dedi.

4 hafta önce DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "2024 Yılı Murakıp Alım Sınavı Başvuruları İçin Ek Süre Verilmesi Hakkında" duyuru yapıldı.

4 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde iki mahallenin daha boşaltılması çağrısı yaptı.

4 hafta önce DİTİB

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde bulunan Gelsenkirchen şehrindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Horst Mevlana Camii’nde gerçekleştirilen Gençlik Yaz Şenliği’nde çocuklar ve gençler doyasıya eğlendi.