4 hafta önce Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Nesrettin Hoca" gösterisi gerçekleştirildi.

4 hafta önce DÜNYA

İngiltere'nin Tamworth kentinde sığınmacı ve göçmenlerin geçici olarak konakladığı bir otelin aşırı sağcı protestocular tarafından kundaklanması tepkilere neden oldu.

4 hafta önce DİYANET eKİTAP

“Dostlar, arkadaşlar” anlamındaki “ashab” ile “gölgelik” manasına gelen “suffe” kelimelerinden oluşan “Ashabı Suffe”; Mescid-i Nebevinin giriş kısmında ikamet eden ve orada Hz. Peygamber (s.a.s)’in gölgesinde ilim tahsil edenleri ifade etmektedir.

4 hafta önce DİYANET eKİTAP

Her döneme damgasını vuran, kıymeti hiçbir zaman gözden düşmeyen, inanan ve inanmayan herkesin odak noktası olan bir isimdir Hz. Muhammed (sas).

4 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'de rüzgar enerjisi santrallerinin kesintisiz elektrik sağlamada yerli kömür santrallerinin yerini alabileceği belirtildi.

4 hafta önce GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ağustosa dair yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırılmaya başlandığını bildirdi.

4 hafta önce GÜNDEM

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

4 hafta önce DİYANET HABER

Uluslara Arası Müslüman Toplulukları Dayanışma Vakfı (MÜSDAV) ve İngiltere Türk Diyanet Vakfı iş birliği ile Londra’da 54 İmam Hatip Lisesi öğrencisine yönelik "İngilizce Dil Kampı" düzenleniyor.

4 hafta önce Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde yaz Kur'an kurslarına devam eden öğrencilere trafik eğitimi verildi.

4 hafta önce Giresun Müftülüğü

Giresun'un Espiye İlçesinde yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler Müftülük tarafından düzenlenen etkinlikte hünerlerini sergiledi.