3 hafta önce DİYANET eKİTAP

Eserlerini okuyarak feyizlerinden istifade ettiğimiz ve kendilerine şükran borçlu olduğumuz o büyük, abidevi insanların açmış oldukları çığırdan yürüyerek hazırlamış olduğumuz elinizdeki bu mütevazı çalışmamızda itikat ve ibadete dair bilgileri siz okuyucularımıza anlaşılır, sade bir dille ve ilmi metodlara bağlı kalarak sunmaya gayret ettik. Hazırladığımız ilmihalde Caferi mezhebini esas aldık.

3 hafta önce GÜNDEM

Ticaret Bakanlığı uygulamasıyla, 15 Eylül'den itibaren konut satacak kişilerin e-Devlet üzerinden yetkilendirdiği emlakçılar, doğrulanmış ilanlarla satışa aracılık edecek.

3 hafta önce EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yapılan geliştirme sayesinde araç sahiplerinin tünel, köprü ve otoyol geçiş ödemelerini e-Devlet sistemi üzerinden yapabileceklerini bildirdi.

3 hafta önce GÜNDEM

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekat bölgesine düzenlenen hava harekatıyla 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

3 hafta önce KÜLTÜR - SANAT

El sanatlarına yatkınlığını dülger olan dedesinden alan, kündekarinin yanı sıra mukarnas, hat, tezhip, resim, kaligrafi gibi sanatın birçok dalıyla ilgilenen Hasan Ercan, çırak olarak yetiştirdiği oğluyla yıllardır ahşabı titizlikle işliyor.

3 hafta önce DÜNYA

Uganda'nın başkenti Kampala'da, şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymasında çöp toplama alanının çökmesi sonucu ölenlerin sayısı 21'e yükseldi.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 hafta önce Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği, Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası etkinlikleri tamamlandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde servis midibüsü ve hafif ticari aracın çarpışması sonucu 12 işçi yaralandı.

3 hafta önce Sakarya Müftülüğü

Sakarya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Sakarya’nın 16 ilçesinden kız ilahi gruplarının katıldığı bir ilahi yarışması düzenlendi.