3 hafta önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), açık öğretim liselerine nakil ve geçişlerde bazı düzenlemeler yaptı.

3 hafta önce Filistin

ABD Dışişleri Bakanlığı, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya yönelik bazı İsrailli bakanların ve fanatik Yahudilerin baskın düzenlemesini "kabul edilemez" şeklinde nitelendirdi.

3 hafta önce GÜNDEM

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

3 hafta önce DÜNYA

Afrika Birliği, Afrika ülkelerinde hızla yayılan M çiçeği (mpox) virüsüne karşı kıta çapında halk sağlığı için acil durum ilan edildiğini bildirdi.

3 hafta önce Denizli Müftülüğü

Denizli'de, Türkiye Diyanet Vakfı Denizli Şubesi ile Denizli İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği arasında protokol imzalandı.

3 hafta önce Filistin

Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah'ta 3 gün önce dünyaya gelen ikiz bebeklerinin doğum belgesini almak için evinden çıkan Filistinli Muhammed Ebu el-Kumsan, eşini ve çocuklarını İsrail saldırısında şehit oldu.

3 hafta önce GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Aralarında Bakanların da bulunduğu yüzlerce radikal İsrailli tarafından Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlenmesi tırmanmayı daha da artıracak bir kışkırtmadır." denildi.

3 hafta önce GÜNDEM

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 15 Ağustos'taki Ankara ziyaretinde TBMM Genel Kurulu'na hitap edecek, İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında yürüttüğü insanlık dışı saldırılarını anlatacak.

3 hafta önce GÜNDEM

Erzurum'un İspir ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı.

3 hafta önce Isparta Müftülüğü

Isparta İl Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kurslarında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.