2023 Haberleri

2023 haberleri ve güncel 2023 gelişmeleri, 2023 ile ilgili tüm video, 2023 fotoğrafları ve 2023 haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet Takvimi

“Allah Teâlâ'nın arefe günü insanları bağışladığından daha fazla bağışladığı bir gün yoktur. Allah Teâlâ şüphesiz arefe günü kullarına rahmetiyle yaklaşır…”...

Muğla Müftülüğü

Muğla İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi Başkanı Yaşar Çapçı, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Şevval Yiğit, kurban vekaletini TDV Hakkari Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Yurtdışından

Hac farizasını yerine getirmek üzere Danimarka Kopenhag’dan Suudi Arabistan'a gidecek ilk hacı kafilesi dualarla uğurlandı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı "Bir Kurban Bir Kur’an" projesi kapsamında vekaletle kurban bağışından bulunan hayırseverler, ihtiyaç sahiplerine Kur’an-ı Kerim de hediye...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, kurban vekaletini TDV Adalar Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri tarafından din görevlilerine yönelik "Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri" düzenledi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çolak, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesine verdi.

DÜNYA

Bu yıl Batı Şeria ve Gazze'den 6 bin 600 hacı adayının kutsal topraklara gitmesi planlanıyor

DÜNYA

Hac görevini yerine getirmek üzere Bosna Hersek'ten Suudi Arabistan'a gidecek kafilenin ilki yola çıktı.

DÜNYA

Kabe'nin örtüsü, Hac mevsiminin başlamasıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da 3 metre yukarı kaldırıldı.