Bayram günü Haberleri

bayram günü haberleri ve güncel bayram günü gelişmeleri, bayram günü ile ilgili tüm video, bayram günü fotoğrafları ve bayram günü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Artvin ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Antalya ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ankara ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Amasya ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Aksaray ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ağrı ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Afyonkarahisar ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Adıyaman ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Adana ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi gün, saat kaçta kılınacak?

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Âdemoğlu Kurban bayramı günü Allah’a kurban kesmekten daha sevimli gelen bir amel işleyemez." (Tirmizî, Edâhî, 1)