Deprem Haberleri

deprem haberleri ve güncel deprem gelişmeleri, deprem ile ilgili tüm video, deprem fotoğrafları ve deprem haberleri Diyanet Haber sitemizde


Afyonkarahisar Müftülüğü

Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı Engelsiz 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleri için bağışladı.

DEPREM

Adıyaman'da saat 16.26'da, 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DEPREM

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Beylikdüzü Şubesi hayırsever vatandaşların yardımlarını deprem bölgesine ulaştırmaya devam ediyor.

DİYANET HABER

Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan evinin enkazından kendi imkanlarıyla çıkan ancak 26 yaşındaki oğlunu kaybeden müezzin, ilk günden beri otomobiliyle afetzedelere...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde deprem bölgesine intikal eden binlerce din görevlisi depremzedelere manevi destek hizmeti sunmaya devam ediyor.

İzmir Müftülüğü

İzmir İl Müftülüğü, deprem bölgesinde çocuklar ve ailelere yönelik maddi ve manevi yardımlarını sürdürüyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerden sonra bölgeye yardımlarını sürdürüyor.

DİYANET RADYO/TV

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, Vakfın deprem bölgesinde yardım çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğünden 39. destek ekibi ile gıda malzemesinden oluşan yardım tırı depremlerden etkilenen Hatay ve Arsuz'a uğurlandı.

Bolu Müftülüğü

Bolu İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesince doğum yapan depremzede anneler ziyaret edilerek hediye takdiminde bulunuluyor.

Adana Müftülüğü

Adana Seyhan İlçe Müftülüğü ve Seyhan Şehit Metin Malkav Ortaokulu iş birliğinde düzenlenen kampanya kapsamında öğrenciler, veliler ve öğretmenler depremzede...

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman İl Müftülüğü, depremden etkilenen engelli bireylere tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.