Giresun Haberleri

Giresun haberleri ve güncel Giresun gelişmeleri, Giresun ile ilgili tüm video, Giresun fotoğrafları ve Giresun haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, toplumun tüm kesimlerini, kalplere inşirah, hayata bereket katan Kur’an'ın asırları aşan mesajıyla buluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Giresun İl Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında yıl sonu sınavları başarıyla gerçekleştirildi.

Müftü Selçuk Kılıçbay, savaş mağduru ailelere barınmadan gıdaya, eğitimden giyeceğe kadar hayata dokunan her alanda yardım ulaştırmaya çalıştıklarını vurguladı.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen "Çocuk Şenliği"ne katılan minik öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden Rize Pazar İlçe Müftüsü Recep Şahan, memleketi Giresun’un Espiye ilçesinde ebediyete uğurlandı.

Giresun'un Espiye ilçesinde Kur'an'a geçen minik öğrenciler için "Kur'an'a Geçiyorum Programı" düzenlendi.

Giresun’da 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında eğitim alan çocuklara yönelik "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz" adlı program gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde hac ibadetini yerine getirmek üzere Giresun ve Ordu'dan kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları düzenlenen programla...

Hafızlık Eğitimi Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, her yaş grubundan insanı Kur’an-ı Kerim'in hayat veren ilkeleriyle buluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce "10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Giresun İl Müftülüğünün ev sahipliğinde TDV 2024 Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı yapıldı.