Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığınca liseye geçen hafızların ezberlerinin unutulmaması amacıyla ilk defa hayata geçirilecek Kur'an eğitim merkezleri, 9 Eylül'de açılacak.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ortaokul öğrencisi Emirhan Can, Kur'an-ı Kerim'i 4 ayda ezberledi.

Bayburt'un Akbulut köyünde yaşayan 83 yaşındaki Hasan Çakmak, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Hafız Kal' isimli hafızlık yarışmasında bölge ikincisi...

Gümüşhane İl Müftülüğüne bağlı Hacı Recep-Seniha Bozkır Kur’an Kursu öğrencisi Burcu Andiç, 1 yılda hafız oldu

Abdurrahman Gürses kimdir? Abdurrahman Gürses infografisi...

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı hafızlık eğitimi veren Kur’an kurslarından mezun olan öğrenciler belge aldı.

Ağrı Tutak İlçe Müftülüğünce hafızlık eğitimlerini tamamlayan kız öğrenciler için "İcazet ve Taç Giyme Merasimi" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın destekleriyle Hakkari İl Müftülüğünce hazırlanan "Kur’an Muhafızının Eğitim Süreci" isimli proje uygulamaya konuldu.

Gürcistan vatandaşı Jenari Abuladze Giresun’daki eğitimini başarıyla tamamlayarak hafızlık tacı giydi.

Samsun Müftülüğü

Samsun Canik İlçe Müftülüğü Pınarbaşı Yatılı Kız Kur’an Kursu ve Canik Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu mezunları buluştu.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlıklarını tamamlayan  16 hafız için belge takdim töreni düzenlendi.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi.