Hatay Haberleri

hatay haberleri ve güncel hatay gelişmeleri, hatay ile ilgili tüm video, hatay fotoğrafları ve hatay haberleri Diyanet Haber sitemizde


Hatay Müftülüğü

Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi Yetim Birimi tarafından Hatay'da 75 yetim çocuğa bayramlık hediye edildi.

Hatay Müftülüğü

Hatay'da Kur'an kurslarını ziyaret eden İl Müftüsü Mevlüt Topçu, "Amacımız İslam ahlaklıyla ahlaklanmış, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil...

Hatay Müftülüğü

Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesince Kurban Bayramı öncesi yetim çocuklara bayramlık dağıtıldı.

DİYANET HAC-UMRE

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'da, kutsal topraklara gidecek ilk hacı kafilesi dualarla uğurlandı.

Hatay Müftülüğü

Türkiye Ambute Milli Futbol Takımı oyuncuları ile Hatay İl Müftülüğüne bağlı hafızlık Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler dostluk maçı yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Hatay ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Van İl Müftülüğü tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın en çok etkili olduğu Hatay'da görevli manevi rehberler, düzenledikleri etkinliklerle çocukları mutlu...

DİTİB

Almanya'nın Aachen kentinde Alemannia Aachen ile Tek Yürek Europa futbol takımları Hatay’da bir okul inşası için dostluk maçı yaptı.

Hatay İl Müftülüğü tarafından depremzede çiftin nikahı çadır kentte gerçekleştirildi.

DİTİB

Kuzey Ren Vestfalya eyaleti Aachen kentinde 21 Mayıs’ta yapılacak Alemannia Aachen ile gönüllü Türk karması Tivoli Stadyumu’ndaki dostluk maçının tüm...

GÜNDEM

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammet Küçük'ün cenazesi, memleketi Hatay'ın Hassa ilçesinde toprağa verildi.

DEPREM

Hatay'daki tescilli kültür varlıklarının enkazında yürütülen kurtarma çalışmalarında görevli kadınlar, zorlu ortamlarda bilimsel çalışmalara imza atıyor.