Kur'an-ı Kerim Haberleri

Kur'an-ı Kerim haberleri ve güncel Kur'an-ı Kerim gelişmeleri, Kur'an-ı Kerim ile ilgili tüm video, Kur'an-ı Kerim fotoğrafları ve Kur'an-ı Kerim haberleri Diyanet Haber sitemizde


Mercidabık Zaferi'nin 507'nci ve Fırat Kalkanı Harekatı'nın 7'nci yıl dönümü münasebetiyle Kur'an-ı Kerim ve dua programı düzenlendi.

Kastamonu Araç İlçe Müftülüğü koordinesinde inşası tamamlanan Molla Hasan Baş Camii’nin açılışı gerçekleştirildi.

Bolu Müftülüğü

Bolu Müftülüğüne bağlı Sandallar Uluslararası Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencisi Aycan Aharbaeva, 18 saatte Kur'an-ı Kerim'i ezbere hatmetti.

Ankara Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Haymana Şubesi tarafından Kur'an-ı Kerim'i seçmeli ders olarak alan 5. ve 8. sınıf öğrencilerine Kur'an hediye edildi.

KÜLTÜR - SANAT

İlk defa sergilenen eserler arasında Hicri 3. yüzyıla ait Kur'an-ı Kerim öne çıkıyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Güngören İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilere Kur'an-ı Kerim ve çeşitli kitaplar dağıttı.

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki köy yaşam merkezinde açılan kursta kadınlara Kur'an-ı Kerim eğitimi veriliyor.

DÜNYA

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te "Kurtuluş ve Hidayet Işığı Kur'an-ı Kerim" konulu uluslararası konferans düzenlendi.

Bir Ayet

Kur’an-ı Kerim’de anlatılan misaller ve kıssalar sadece ilgi çekici birer anlatım olsun diye değil ibret almamız içindir.

DÜNYA

Tobias Billström, Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını "aşağılık bir eylem" olarak niteleyerek, bu tür hareketlerin başarılı olmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

DÜNYA

Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, Kur'an-ı Kerim'e yönelik saygısızlıkların devam etmesini kınadıklarını bildirdi.

DÜNYA

Mısır'da restorasyonu tamamlanan 1400 yıllık el yazması Kur'an-ı Kerim, başkent Kahire'deki Kitap Evi ve Ulusal Belgeler Kurumu'nda sergilendi.