Kurban Haberleri

kurban haberleri ve güncel kurban gelişmeleri, kurban ile ilgili tüm video, kurban fotoğrafları ve kurban haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kurban

Kurban kimlere vaciptir? Kurban ibadetiyle yükümlü olabilmek için gerekli mali imkanlar nelerdir?

TDV

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesine verdi.

TDV

KKTC Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir,  kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Kayseri'de TDV Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu'nu tanıtan Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt, "Yeryüzünde ve ülkemizde insanlığın her an...

TDV

Sivas İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Ahmet Celalettin Altunkaya, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde il müftülüklerince vekaletle kurban tanıtım toplantıları düzenleniyor.

İstanbul Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunarak 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek oldu.

İstanbul Sultanbeyli İlçe Müftüsü ve TDV Şubesi Başkanı Hasan Erdoğan, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı'na verdi.

TDV

Van Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız, kurban vekaletini TDV'ye vererek 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonuna destek oldu.

TDV

Adıyaman'da kurban tanıtım toplantısına katılan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Zeynel Abidin Akduman, "Dünyanın neresinde mağdur ve mazlum varsa TDV orada...

Kayseri İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi iş birliğinde "TDV Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve...

TDV

Artvin'de "Vekaletle Kurban ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı"nda konuşan Başkanlık Müşaviri Mehmet Bilgin, "Kurban; ümidi paylaşmaktır, tebessümü bölüşmektir." dedi.