Mevlid-i Nebi Haberleri

Mevlid-i Nebi haberleri ve güncel Mevlid-i Nebi gelişmeleri, Mevlid-i Nebi ile ilgili tüm video, Mevlid-i Nebi fotoğrafları ve Mevlid-i Nebi haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca lise ve üniversite öğrencilerine yönelik umre ödüllü bilgi yarışması yurt genelinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Van Müftülüğü

Van İl Müftülüğü organizesinde düzenlenen Mevlid-i Nebi programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sivas Müftülüğü

Sivas Şarkışla İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı program gerçekleştirildi.

Sivas'ta "Mevlid-i Nebi Konferansı"nda konuşan Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, iyi insanın olmanın yolunun doğruluk olduğunu söyledi.

Sinop Müftülüğü

Sinop Müftülüğünce düzenlenen Mevlid-i Nebi programında konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, "Biz Müminler, Yüce Allah’ın son kitabı...

Siirt Müftülüğü

Siirt İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, “Sağlam bir iman varsa sağlam bir inancımız varsa dışardan gelen...

Şanlıurfa'da "Mevlid-i Nebi Konferansı"nda konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, "İmanın hayatınızın her anına ve her alanına...

Samsun Müftülüğü

Samsun Canik İlçe Müftülüğünce “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenlendi.

Samsun Müftülüğü

Samsun İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Samsun Müftülüğü

Samsun Canik İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Geyve İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında programlar düzenlendi.

Rize Müftülüğü

Rize İl Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.