Müftü Haberleri

müftü haberleri ve güncel müftü gelişmeleri, müftü ile ilgili tüm video, müftü fotoğrafları ve müftü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bitlis'in tüm cami ve Kur'an kurslarında eğitimler devam ediyor. Kur'an-ı Kerim, siyer, temel dini bilgiler başta olmak üzere ahlaki eğitimlerin...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla il müftüleri kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 11 ilin Müftüsü değişti.

Konya'nın tarihi Bedesten Çarşısı'nda bulunan Kapu Camii’nin avlusunda "Bereket Duası" yapıldı.

Artvin Müftülüğü

Artvin İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler, hafızlık belgelerine kavuştu.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa’da yaz Kur’an kursları büyük bir coşkuyla devam ediyor. 2 bini aşkın Camide yaklaşık 90 bin öğrenci eğitimlerini sürdürüyor.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü koordinesinde Ceyhan İlçe Müftülüğünce öğrencilere yönelik başlatılan "Yazımda Kardeşlik Var" kampı tamamlandı.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı Aşağı Karaboy köyünde 3 yıl önce Yalçın ve Urfan aileleri arasında yaşanan husumet barışla neticelendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, Develi İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Isparta Müftülüğü

Isparta İl Müftüsü Muharrem Biçer, Çünür ve Aliköy Alevi Dedeleri Mustafa Aksu, İbrahim Özdemir ve köy halkını ziyarette bulundu.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftüsü Zahit Demirel, Muharrem Ayı münasebetiyle Iğdır Ehli Beyt Alimleri Derneğini ziyaret etti.