Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Afyonkarahisar İscehisar İlçe Müftülüğü tarafından Filistin yararına kermes düzenlendi.

Konya İl Müftülüğü tarafından "Hafızlık Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Aksaray Sarıyahşi İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Kur’an Kursunda eğitimlerini tamamlayan kursiyerler belgelerini Kaymakam Miyase Demirkoparan'ın elinden aldı.

Iğdırlı sözleşmeli Er Vedat Zorba için baba ocağında kurulan taziye çadırında Mevlid-i Şerif programı yapıldı.

Tekirdağ İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Çanakkale’de "Gençliğe Değer Kampı" düzenlendi.

Mersin Anamur İlçe Müftülüğü, üniversite eğitimi gören gençleri çeşitli etkinliklerde buluşturuyor.

Ardahan Hanak Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu ve İlçe Müftüsü Eyüp Kalkan, kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

Muğla İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Muğla Şubesi tarafından İslami İlimler Fakültesi 3. ve 4. Sınıf öğrenci buluşması...

Batman İl Müftülüğü tarafından Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler için "Kapanış Programı" düzenlendi.

Kayseri İl Müftülüğü İl İzcilik Sorumlusu Furkan Kayar ve  izci lideri din görevlileri, İl Müftü Vekili Cabir Çelik’i ziyaret etti.

Şırnak İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler tarafından yılsonu kapanış etkinlikleri gerçekleştirildi.

Hac farizasını yerine getirmek üzere Denizli'den yola çıkan ilk hac kafilesi, Üçler Mahallesi Hilal Camii'nde düzenlenen programla uğurlandı.