Umre Haberleri

umre haberleri ve güncel umre gelişmeleri, umre ile ilgili tüm video, umre fotoğrafları ve umre haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Sakarya’dan umreye gönderilen öğrenciler, dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde müftülüklerce kutsal topraklara gönderilen üniversite öğrencileri, umre ziyaretlerine başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı "Gençliğe Değer" projesi kapsamında İl Müftülükleri Gençlik Koordinatörlükleri bünyesinde dini, sosyal ve kültürel içerikli faaliyetlerde aktif görev...

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Adıyaman'dan umreye gönderilen öğrenciler, havalimanından dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Erzurum'dan umreye giden öğrenciler, havalimanından dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Balıkesir'den umreye gönderilecek öğrenciler, dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Van’dan umreye gönderilecek öğrenciler, dualarla uğurlandı.

Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından umreye gönderilecek üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Muğla'dan umreye gönderilecek üniversite öğrencileri, İl Müftüsü Yaşar Çapçı ile bir araya geldi.

Hakkari İl Müftülüğü tarafından “Gençliği Değer Projesi” kapsamındaki programlara katılan 6 üniversite öğrencisi, umreyle ödüllendirildi.

Ağrı İl Müftülüğünce düzenlenen gençlik çalışmalarına aktif olarak katılan 8 üniversite öğrencisi, umreyle ödüllendirildi.

Giresun Müftülüğü

 Giresun Bulancak İlçe Müftülüğü tarafından 5'incisi gerçekleştirilen "Gençlerimiz Değerlerimiz" projesi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye girenler umre ile ödüllendirildi.