Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla hazırlanan ve içerisinde çoğunlukla sağlık malzemelerinin yer aldığı yardım paketleri, Hava Kuvvetlerine ait uçakla Gazze'ye...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, yardım malzemeleri taşıyan askeri geminin, sel felaketinden etkilenen Libya'ya ulaştığını bildirdi.

GÜNDEM

Gazzeli siviller için Türkiye'nin insani yardımlarını taşıyan ilk uçak Mısır'a iniş yaptı.

Filistin

Filistin yönetimi, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne elektrik ve suyu kesmesinin ardından acil gıda ve tıbbi malzeme girişi sağlanmasını istedi.

Adıyaman Kahta İlçe Müftülüğü, eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi 140 aileye kırtasiye yardımında bulundu.

Azerbaycan'dan gönderilen bir tır dolusu kırtasiye malzemesi, Hatay'ın Arsuz ilçesindeki depremzede öğrencilere dağıtıldı.

Filistin

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı (UNRWA), işgal altındaki Gazze Şeridi'ndeki hizmetlerin devam edebilmesi için uluslararası toplumun desteğine ihtiyaç duyulduğunu...

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Pendik Şubesince depremzede öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), depremden etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesindeki vatandaşlara yardım ulaştırdı.

DİYANET HABER

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) depremzede gönüllüleri, memleketlerinde yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi organizesinde deprem bölgesine yardım tırları gönderilmeye devam ediyor.

DEPREM

Sakarya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri organizesinde hazırlanan yardım tırları dualarla deprem bölgesine uğurlandı.