1 ay önce GÜNDEM

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu geçişinde akıcı yoğunluğa neden oluyor.

1 ay önce GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri nedeniyle yollarda göllenme ve kot seviyesinin altında kalan kesimlerde su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı.

1 ay önce Filistin

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistin Mültecilerine Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, katil İsrail'in saldırıları altındaki Gazze Şeridi'nde ateşkes sağlanmazsa bir neslin yok olacağı uyarısında bulundu.

1 ay önce GÜNDEM

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bebek bezi ve çeşitli plastik ürünler üretilen fabrikada çıkan ve yan taraftaki fabrikaya da sıçrayan yangına müdahale ediliyor.

1 ay önce Bir Ayet

Kur’an, gerçekleri hatırlatan, öğüt veren bir kitaptır. Dinî konularda gurura kapılmak ve inatlaşmak, kişiyi hataya sürükler.

1 ay önce Diyanet Bilgi

Arefe ne demektir? 2024 Arefe günü ne zaman? Arefe günü yapılacak dua ve zikirler

1 ay önce Dini kavramlar

Teşrik Tekbiri ne demektir? Teşrik günleri ne zamandır? Teşrik Tekbiri nasıl getirilir? Teşrik Tekbiri hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir? Teşrik Tekbiri'nin hükmü nedir?

1 ay önce ALİ ERBAŞ

Mekke’de Akit TV’nin konuğu olan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Suudi Arabistan’ın önümüzdeki yıllarda hac kontenjanını arttırma düşünceleri var." dedi.

1 ay önce DİYANET HAC-UMRE

Milyonlarca Müslüman, hacı olmak için büyük bir heyecanla Arafat'a çıkmayı bekliyor.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Rabbini zikreden kimse ile zikretmeyen kimsenin misali, diri ile ölünün misali gibidir." (Buhârî, Deavât, 66)