2 gün önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

3 gün önce Bir Ayet

Var olmamız Allah’ın takdiriyle olduğu gibi varlığımızı sürdürmemiz de Allah’ın yardımı iledir. Allah’ın kudretini ve rahmetini fark etmek, yeryüzüne ibretle bakmakla mümkündür.

3 gün önce Genel

Adana'nın Aladağ ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

3 gün önce İstanbul Müftülüğü

Geçirmiş olduğu kalp krizi sebebiyle vefat eden İstanbul Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi Akşit için Taşdelen Merkez Camii'nde tören düzenlendi.

3 gün önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Kur’an-ı Kerim nüzulüyle, inişiyle, muhafazasıyla, hıfzıyla, tilavetiyle, kıraatiyle, fesahatiyle, belagatiyle mucizedir.” dedi.

3 gün önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Sûra üfürüldüğünde onlar kabirlerinden kalkıp koşarak Rablerine giderler. “Eyvah! Bizi kabrimizden kim kaldırdı? Bu, Rahmân’ın va’dettiğidir. Nebiler gerçekten doğru söylemişler” derler." (Yasin, 36/52)

3 gün önce DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Hasan Güçlü'nün dedesi, Kütahya'nın manevi öncülerinden emekli din görevlisi Halil İbrahim Güçlü, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

3 gün önce Bayburt Müftülüğü

Din İşleri Yüksek Kurulu emekli Başkanı Dr. Muzaffer Şahin, vefat etti.

3 gün önce #KEŞFET

Bosna-Hersek Cumhurbaşkan Boşnak siyasetçi, avukat, İslam filozofu Aliya İzzetbegoviç'in tarihe geçen muhteşem tespitleri ve sözleri.

4 gün önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin gece boyunca Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu en az 24 Filistinli hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.