1 ay önce EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı temmuz dönemi zam farklarının 26 Temmuz'da ödeneceğini bildirdi.

1 ay önce Kayseri Müftülüğü

Kayseri Valiliği'nin Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında Hacılar Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile tamamlanan Hacılar ERVA Spor Okulu, düzenlenen tören ile açıldı.

1 ay önce Şanlıurfa Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" programı renkli görüntülerle geçti.

1 ay önce DÜNYA

Bosna Hersek'in güneyinde bulunan ve Neretva Nehri'nin "Osmanlı gerdanlığı" olarak bilinen Mostar Köprüsü'nün yeniden yapılmasının üzerinden 20 yıl geçti.

1 ay önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce hizmet süresini tamamlayarak emekli olanlar ile atama ve nakil dolayısıyla görev yeri değişen personele plaket takdim edildi.

1 ay önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü tarafından yatılı yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik bir çok etkinlik düzenlendi.

1 ay önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

1 ay önce DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "2024 Yılı Yurt Dışı Uzun Süreli Din Görevlisi Sınav" duyurusu yayınlandı.

1 ay önce #KEŞFET

Kalbin huşûu nasıl olur? Kur'an-ı Kerim'de " Huşû" geçer mi? Huşû’ sahibine ne denir? Namazda huşû için nelere dikkat edilmelidir?

1 ay önce EKONOMİ

Reklam Kurulu, yılın 7 ayında aldatıcı reklam veya haksız ticari uygulamalar nedeniyle işletmelere 148 milyon 783 bin 980 liralık idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.