1 ay önce Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi Kadın Kolları, maddi imkansızlıklar nedeniyle barınma sorunu yaşayan aileye iyilik eli uzattı.

1 ay önce DİYANET eKİTAP

“Âlemlere rahmet olarak gönderildiği” bizzat Yüce Allah tarafından bildirilen bir Peygamber’in tebliğinde yer alan merhamet vurgusu yeniden okunmayı, üzerinde düşünülmeyi ve şiddetin açtığı yaralara merhem olarak sunulmayı beklemektedir.

1 ay önce EĞİTİM

ÖSYM, 2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı giriş belgeleri erişime açıldı.

1 ay önce DİYANET eKİTAP

Diyanet İşleri Başkanlığının aylık dergisinde yayınlanan “bir hadis bir yorum” yazılarımdan seçilerek hazırlanan bu kitapçık, zayıf bir rivayetten esinlenerek ortaya çıkan ve İslam Kültüründe geniş bir yer tutan kırk hadis edebiyatının günümüzdeki örneklerinden biri sayılabilir.

1 ay önce Giresun Müftülüğü

Gürcistan vatandaşı Jenari Abuladze Giresun’daki eğitimini başarıyla tamamlayarak hafızlık tacı giydi.

1 ay önce DİYANET eKİTAP

Eser Hz. Muhammed'in (sas) evrensel niteliğe sahip olan faaliyetlerini ve davranışlarını ortaya koymayı amaçlıyor.

1 ay önce KÜLTÜR - SANAT

Nevşehir'de, Kültür ve Turizm Bakanlığı somut olmayan kültürel miras sanatçısı Mehmet Yuğuran ile ferforje ustası Orhan Kaçmaz, Selçuklu ve Osmanlı motiflerini taşıyan metal kapı ile kilit sistemi üretiyor.

Şanlıurfa İlçe Müftülükleri tarafından başlatılan "2024 Yaz Kur’an Kursları Arası Turnuvalar" sona erdi. Yoğun katılımın sağlandığı turnuvalarda başarılı olanlara madalyalar ve çeşitli hediyeler verildi.

1 ay önce GÜNDEM

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), konutlarda doğal gaz alım bedeline yapılan yüzde 38'lik fiyat artışının, Türkiye genelinde konutlarda kullanılan gaz fiyatları üzerindeki ortalama etkisinin yüzde 24,4 düzeyinde olduğunu bildirdi.

1 ay önce Filistin

Alman hava yolu şirketi Lufthansa'ya ait bir uçağın pilotu, Katil İsrail'e uçuş sırasında Tel Aviv'deki Uluslararası Ben Gurion Havalimanı'na inmeyi reddettiği belirtildi.