4 hafta önce Filistin

Heniyye için dua ettiği gerekçesiyle gözaltına alınıp bir süre sonra serbest bırakılan Mescid-i Aksa İmam Hatibi Sabri, İsrail'in hedefinin "gerçeklerin dillendirilmesini ve Aksa'ya yönelik ihlallerin eleştirilmesini engellemek." dedi.

4 hafta önce GÜNDEM

Hatay'ın Antakya ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

4 hafta önce GÜNDEM

Zonguldak'ın 170 kilometre açığındaki Sakarya Gaz Sahası'nda çalışmalara katılmak üzere yola çıkan Türkiye'nin derin deniz sondaj filosundaki dördüncü sondaj gemisi Abdülhamid Han, Filyos'a ulaştı.

4 hafta önce Amasya Müftülüğü

Amasya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Burmalı Minare Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

4 hafta önce Filistin

İşgalci İsrail'e tepki göstermek ve Gazze'ye destek vermek için Filistin'e Destek Platformu öncülüğünde Ayasofya Meydanı'nda bir araya gelen kalabalık, tarihi yarımadanın farklı noktalarından alana ulaştı.

4 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "İman edip salih ameller işleyenleri içinden ırmaklar akan içlerinde ebedî kalacakları cennetlere koyacağız. Onlara orada tertemiz eşler vardır. Onları koyu gölgeler altında bulunduracağız." (Nisa,4/57)

4 hafta önce DİYANET HABER

Filistin direnişinin simge ismi şehit İsmail Heniyye'nin İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğramadan önce Filistinlilere destek için yaptığı çağrı Türkiye'de karşılık buldu.

4 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze kentinde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir okula düzenlediği saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu 16 Filistinlinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

1 ay önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Kadıköy İlçe Müftülüğünce düzenlenen ve 14 takımın mücadele ettiği "Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası" final maçıyla sona erdi.

1 ay önce Gaziantep Müftülüğü

Gaziantep'te eğitim sırasında gaz tüfeği kapsülü yüzüne çarpan ve şehit olan polis memuru Halil İbrahim Kuzkun, son yolculuğuna uğurlandı.