3 hafta önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ankara'da yaşamını yitiren Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kurucu ve Şeref Başkanı Mehmet Doğan'ın cenaze törenine katıldı.

3 hafta önce DİTİB

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinin Pforzheim şehrinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Fatih Camii’nde 30 yılı aşkın başkan ve yöneticilik görevi yapan Hasan Basri Okumuş için anlamlı bir ahde vefa programı düzenlendi.

3 hafta önce Sakarya Müftülüğü

Sakarya İl Müftülüğü tarafından "Aile Çalıştayı" gerçekleştirildi.

3 hafta önce İHTİDA HABERLERİ

İngiltere vatandaşı Darren John Hobson, Kütahya İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

3 hafta önce DİYANET RADYO/TV

Diyanet TV’nin yaz boyu hafta içi her sabah ekranlara gelen “Günün Bereketi” programına konuk olan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Halis Aydemir, gençlerin sorumluluk alma konusundaki gecikmelere ve bunun sonuçlarına dair konuştu.

3 hafta önce GÜNDEM

Kayseri'nin Yahyalı ilçesi sınırlarındaki Aladağlar Milli Parkı'nda dağ keçileri görüntülendi.

3 hafta önce DÜNYA

Hindistan'ın Racastan eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı kazalarda ilk belirlemelere göre 20 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

3 hafta önce DİYANET HABER

Diyarbakır Sur'da İslam'ın 5. Harem-i Şerif'i olarak kabul edilen tarihi Ulu Camii'nde 5 yıldır gelen yerli ve yabancı turistlere 6 dilde rehberlik hizmeti veren Yaser Aydın, bu süre zarfında 14 kişinin Müslüman olmasına şahitlik etti.

3 hafta önce GÜNDEM

Konya'nın Ilgın ilçesindeki ormanlık alanda çııkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

3 hafta önce DEPREM

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.