3 hafta önce DİYANET HABER

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ortaokul öğrencisi Emirhan Can, Kur'an-ı Kerim'i 4 ayda ezberledi.

3 hafta önce Giresun Müftülüğü

Kovid-19 pandemisi nedeniyle yapımına ara verilen Giresun İl Müftülüğü Dini İlimler Külliyesi inşaatına yeniden başlandı.

3 hafta önce DİYANET HABER

2024 yerel seçimler sonrası değişen bazı belediye yönetimleri, Diyanetin en büyük kamu hizmeti olan 4-6 Yaş Kur’an Kurslarını hedef alarak kapatma girişiminde bulunuyor.

3 hafta önce DÜNYA

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ve Libya'nın doğusundaki "hükümetin Başbakanı" Usame Hammad, ülkenin güneybatısında etkili olan sel felaketiyle mücadele için "olağanüstü hal" (OHAL) ilan edildiğini açıkladı.

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, doğrulanmış ilan düzenlemesiyle yalnızca emlak portalları değil, sosyal medya platformlarından yayımlanan gayrimenkul ilanlarının da denetleneceğini bildirdi.

3 hafta önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin mazerete bağlı atama sonuçlarını açıkladı.

3 hafta önce GÜNDEM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), son bir haftada yurt genelinde 131 zirai alan ve orman yangınının meydana geldiğini bildirdi.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin, Gazze'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 26 Filistinlinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.

3 hafta önce EĞİTİM

Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı'nın (2024-TR-YÖS/2), 27 Ekim'de yapılacağı bildirildi.

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 25. yılı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.