Bitlis Haberleri

Bitlis haberleri ve güncel Bitlis gelişmeleri, Bitlis ile ilgili tüm video, Bitlis fotoğrafları ve Bitlis haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yıldırım isabet eden caminin minaresinde hasar oluştu, kopan parçaların isabet ettiği müezzin hafif yaralandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bitlis ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Bitlis Müftülüğü

Bitlis'in Ahlat ilçesinde Abdurrahman Gazi Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu öğrencilerinden 16 yaşındaki hafız Abdulmelik Yasamanlı, gün boyu camide Kur'an-ı...

GÜNDEM

Bitlis'te otobüs ile tırın çarpışması sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4'ü ağır 30 kişi yaralandı.

Bitlis İl Müftülüğü bahçesinde "4-6 Yaş Kur’an Kursları Yılsonu Şenliği" gerçekleştirildi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftülüğü tarafından siyonist işgal rejiminin Gazze‘deki katliam ve soykırımına dikkat çekmek için “Filistin'de Çocuk Olmak” temalı ortaokullar arası...

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bitlis merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis Fatih Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarını Filistinli kardeşleri için Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

Bitlis Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis Şubesi tarafından Kur'an-ı Kerim'i seçmeli ders olarak alan 5. ve 8. sınıf öğrencilerine Kur'an hediye edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Bitlis Tatvan İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Hamza 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri Kur'an-ı Kerime geçmenin sevincini yaşadı.

Bitlis Adilcevaz İlçe Müftülüğüne bağlı Hatuniye Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursundan mezun olan 24 hafız için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Bitlis Ahlat İlçe Müftülüğüne bağlı Abdurrahman Gazi Kur’an Kursu'nda hafızlık eğitimi alan Mehmet Nafi Keskin, 2 ay gibi kısa bir...