Bombalama Haberleri

Bombalama haberleri ve güncel Bombalama gelişmeleri, Bombalama ile ilgili tüm video, Bombalama fotoğrafları ve Bombalama haberleri Diyanet Haber sitemizde


Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 38'e yükseldi.

Filistin

Katil İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı 40 bin 602'ye yükseldi.

Filistin

İşgalcilerin Gazze Şeridi'ne yönelik dün gün boyunca devam eden hava saldırıları sonucu 43 sivilin şehit olduğu bildirildi.

Filistin

İşgalcilerin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda can kaybı sayısı 40 bin 435'e yükseldi.

Filistin

İşgalcilerin, Gazze Şeridi'nde zorla yerinden edilenlerin bulunduğu bir okul ile evleri hedef aldığı saldırılarda 15 Filistinli şehit oldu, çok sayıda...

Filistin

İşgalcilerin dün kuzey ve batı bölgelerinden çekildiği Han Yunus'ta 4 gün önce düzenlediği saldırıda hedef aldığı evin enkazından, 11 kişinin...

Filistin

İşgalcilerin, gece boyunca Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına düzenlediği saldırılarda en az 12 kişinin şehit olduğu, 18'inin yaralandığı belirtildi.

Filistin

İşgalciler, saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde zorunlu göçü sistematik bir silah olarak kullanmayı sürdürüyor.

Filistin

İşgalcilerin Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine gece boyu düzenlediği saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 19 Filistinli şehit oldu.

Filistin

Katil İsrail güçlerinin, daha önce güvenli bölge ilan ettiği Deyr Belah'ta pazar yerine düzenlediği hava saldırısında 9 Filistinli şehit oldu.

Filistin

Katil İsrail’in işgal altındaki Batı Şeria’nın Ramallah kentinde bulunan Ofer Cezaevi’nde işkenceye maruz kalan Gazze Şeridi’nden Filistinli bir esir, klozet...

Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı 40 bin 173'e yükseldi.