Hac Haberleri

hac haberleri ve güncel hac gelişmeleri, hac ile ilgili tüm video, hac fotoğrafları ve hac haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde mübarek topraklara ulaşan on binlerce hacı adayı, hacı olmak için Arafat Vakfesini bekliyor.

DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın talimatıyla, Mekke’de “2024 Hac Organizasyonu” kapsamında yaklaşık 85 bin Türk hacı adayının Arafat’a...

DİYANET HAC-UMRE

Milyonlarca Müslüman, hacı olmak için büyük bir heyecanla Arafat'a çıkmayı bekliyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Hacılarımızın büyük bir memnuniyet içinde evlerine dönmeleri için seferberlik halindeyiz." dedi.

ALİ ERBAŞ

Mekke’de Akit TV’nin konuğu olan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Suudi Arabistan’ın önümüzdeki yıllarda hac kontenjanını arttırma düşünceleri...

#KEŞFET

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Dijital Yayınlar Daire Başkanlığınca "Adım Adım Hac" rehberi hazırlanarak hacı adaylarının istifadesine sunuldu.

DİYANET HAC-UMRE

Suudi Arabistan, hac sezonunda hizmet verecek "uçan taksi"lerin lansmanını yaptı.

DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan açıklamada Hac vizesi olmayanlara yönelik yaptırımların tamamen Suudi Arabistan'ın uhdesinde olduğunu bildirdi.

#KEŞFET

Arafat ne anlama gelmektedir? Arafat Vakfesi ne zaman yapılır? Arafat Vakfesinin Yapılacağı Yer neresidir?

Hac ve Umre

Hanefî mezhebine göre kurban ne zaman kesilir? Fevat ne demektir? Muhsar ne demektir?  Şâfiîlere göre ceza kurbanı ne zaman kesilmelidir?

DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında hacı adaylarına yönelik ilk kez Manevi Danışmanlık uygulaması başlattı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Hem dinen hem de yasal olarak milletimizin dini hayatına rehberlik etmekle sorumlu olan...