Müftülük Haberleri

müftülük haberleri ve güncel müftülük gelişmeleri, müftülük ile ilgili tüm video, müftülük fotoğrafları ve müftülük haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sinop Müftülüğü

Sinop Gerze İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Cemile Öz – Sabriye Öztürk Yatılı Erkek Hafızlık Kur’an Kursu ile Ensar Camii...

Hakkari Müftülüğü

Hakkari İl Müftülüğünce Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Kudüs Davamız: Kudüs Bizimdir Bizim Kalacak" temalı program düzenlendi.

Malatya Müftülüğü

Malatya Battalgazi Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından, Filistin yararına düzenlenen kermesin geliri Türkiye Diyanet Vakfı Şubesine teslim edildi.

Malatya Müftülüğü

Malatya İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından Arapgir Merkez Kur'an Kursu ve Hüseyin Ege Kuran Kurslarında "Teknoloji bağımlılığı" semineri verildi.

Isparta Müftülüğü

Isparta İl Müftülüğü tarafından düzenlenen din görevlileri arası yarışmalarda il birincileri belli oldu.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü tarafından "Gençliğe Değer Yaz Tatili Kampı" programı düzenlendi.

Malatya Müftülüğü

Malatya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Kudüs Bilinci Eğitim Programı" düzenlendi.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik kamp etkinliği düzenlendi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğünce sınav haftasındaki üniversite öğrencilerine çorba ikramı yapıldı.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğünce din görevlileri arası "Etkili Hutbe Sunumu, Hadis-i Şerif Ezberleme ve Proje Yarışma"larının İl Finali gerçekleştirildi.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) koordinatörlüğünde Diyanet Adana İzcilik Kulübü üyelerine yönelik kamp düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya İl Müftülüğü tarafından "Din Görevlileri Arası Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ve Hadis-i Şerif Ezberleme İl Birinciliği Yarışmaları”...