Yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bolu Müftülüğü

Bolu İl Müftülüğüne bağlı Hasan-İbrahim Arabacıoğlu 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Ramazan kolisi hazırlayarak paylaşmayı öğrendi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis Tatvan İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tatvan Şubesi, depremden etkilenen vatandaşlara yönelik gıda yardımında bulundu.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğüne bağlı Yimev 4-6 yaş Kur’an Kursu'nda ''Ramazan Paylaşmaktır" temalı etkinlik düzenlendi.

DEPREM

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Beylikdüzü Şubesi hayırsever vatandaşların yardımlarını deprem bölgesine ulaştırmaya devam ediyor.

Sivas Müftülüğü

Sivas Altınyayla İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Altınyayla Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere "İyilik Paketi" adı altında Ramazan yardımı...

DİYANET HABER

Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan evinin enkazından kendi imkanlarıyla çıkan ancak 26 yaşındaki oğlunu kaybeden müezzin, ilk günden beri otomobiliyle afetzedelere...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesi iş birliğinden hazırlanan yardım tırı, deprem bölgesine uğurlandı.

DİYANET RADYO/TV

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, Vakfın deprem bölgesinde yardım çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğünden 39. destek ekibi ile gıda malzemesinden oluşan yardım tırı depremlerden etkilenen Hatay ve Arsuz'a uğurlandı.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırklareli Şubesi, depremden etkilenen vatandaşlara Ramazan yardımı ulaştırıyor.

Adana Müftülüğü

Adana Seyhan İlçe Müftülüğü ve Seyhan Şehit Metin Malkav Ortaokulu iş birliğinde düzenlenen kampanya kapsamında öğrenciler, veliler ve öğretmenler depremzede...

Ağrı Müftülüğü

Ağrı Müftülüğü, ramazan sevincini çoğaltmak için gıda, kıyafet ve nakdi yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.