1 ay önce GÜNDEM

Antalya'nın Serik ilçesinde ormanlık alanda dün çıkan orman yangınını kontrol altına almak için yapılan çalışmalar sürüyor.

1 ay önce İnfografik

Peygamberimizin vefat yaşı olan altmış üç yaşına geldiğinde “Haddi aştık.” diyerek vefatına kadar çilehanesinde ibadet ve riyazetle meşgul olan alim kimdir?

1 ay önce Bir Ayet

Dünyadaki dostluklar ahirette Allah’ın adaletine mani olmayacaktır. Rahim olan Allah’ın merhametini hak edecek davranışlar ortaya koymalıyız. Allah’ın dostluğunu kazanmamız için dünyadaki dostlarımızı iyi seçmeliyiz.

1 ay önce GÜNDEM

Batman'da düğünden çıkan yayalara hafif ticari aracın çarpması sonucu aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "...Yoluna gücü yetenlerin evi (Kâbe) hac ve ziyaret etmeleri, insanlar üzerinde Allah’ın bir hakkıdır." (Âl-i İmrân, 3/97)

1 ay önce İstanbul Müftülüğü

İstanbul Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi Akşit için Taşdelen Merkez Camii'nde "Kur’an-ı Kerim ve Dua" programı düzenlendi.

1 ay önce Filistin

Birkaç parça eşyayla yollara düşen çoğu kadın ve çocuklardan oluşan binlerce Gazzeli, araç bulamadıkları için yaya olarak bölgeden ayrılmaya çalışıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde site sakini kadının haşema giydiği gerekçesiyle havuza alınmamasına ilişkin 2 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

1 ay önce DÜNYA

Fransa'nın ev sahipliğinde 11 Ağustos'a kadar başkent Paris'te sürecek 2024 Paris Olimpiyatlarında yarışan Avustralyalı boksör Tina Rahimi, Fransız olimpiyat sporcularına uygulanan başörtüsü yasağına tepki gösterdi.

1 ay önce KÜLTÜR - SANAT

Beşir Ağa Kütüphanesi'nin koleksiyonundan yaklaşık 250 yıl önce kaybolan el yazması eser, ait olduğu koleksiyona eklenmek üzere Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığına bağışlandı.