3 hafta önce #KEŞFET

Peygamberimizin (sas) günlük yaptığı dualar nelerdir? Peygamberimizin (sas) sabah akşam okumamızı tavsiye ettiği dualar.

3 hafta önce Bir Ayet

Müslümanlar, sahabileri örnek almalıdırlar. Müslüman, kâfirlere karşı sert ve katı; müminlere karşı ise yumuşak ve merhametli olmalıdır.

3 hafta önce Hadislerle İslam

Yaratılış nedir? İnsan nasıl yaratılmıştır? Peygamber Efendimiz insanın yaratılışı hakkında hangi sözleri söylemiştir?

3 hafta önce DÜNYA

Güney Afrika Kalkınma Topluluğu (SADC), yaşanan kuraklık nedeniyle Güney Afrika bölgesinde 68 milyon kişinin yardıma muhtaç olduğunu duyurdu.

3 hafta önce Diyanet Takvimi

Eğer Allah sana herhangi bir zarar verecek olursa bil ki, onu O’ndan başka giderebilecek yoktur. Eğer sana bir hayır dilerse O’nun lütfunu engelleyebilecek de yoktur. (Yunus, 10/107)

3 hafta önce TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülüklerince açılan Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programı" ile sona erdi.

3 hafta önce Bartın Müftülüğü

Bartın İl Müftülüğü tarafından "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

3 hafta önce SAĞLIK

Rehberde, M çiçeği hastalığının, ateş, halsizlik, yorgunluk, baş ağrısı, kızarıklık ve şişmiş lenf düğümleriyle kendini gösterdiği, bir dizi tıbbi komplikasyona neden olabileceği ifade edildi.

3 hafta önce Filistin

Filistin Sağlık Bakanı Macid Ebu Ramazan, "Gazze Şeridi'nde bir çocuk felci vakasının tespit edilmiş olması, henüz tespit edilmemiş yüzlerce vakanın bulunabileceği anlamına geliyor." dedi.

3 hafta önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.