Giresun Haberleri

Giresun haberleri ve güncel Giresun gelişmeleri, Giresun ile ilgili tüm video, Giresun fotoğrafları ve Giresun haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

2019 yılında Irak sınırında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Murat Şahin kabri başında dualarla anıldı.

Giresun Müftülüğü

Giresun Alucra İlçe Müftülüğüne bağlı Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu’nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan 15 öğrenciye icazet belgesi verildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu” yarışmaları...

GÜNDEM

Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli, Ordu, Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak...

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde "Kültür Şenliği" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Giresun ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce din görevlilerine yönelik "Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, sel felaketinin yaşandığı köylerde hasar gören iki camide incelemelerde bulundu.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Kur’an-ı Kerim ve dini bilgilerin öğretildiği yaz Kur'an kurslarının, çocuklar için büyük bir fırsat olduğunu...

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü üniversite sınavlarına giren öğrencilere ve velilerine moral vermek amacıyla ikramda bulundu.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce din görevlilerine yönelik "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Millî Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde "Kültür Şenliği" düzenlendi.