Şehit Haberleri

şehit haberleri ve güncel şehit gelişmeleri, şehit ile ilgili tüm video, şehit fotoğrafları ve şehit haberleri Diyanet Haber sitemizde


Filistin

İşgalcilerin gece boyunca Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi öldü veya yaralandı.

Filistin

İşgalcilerin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus ile kuzeydeki Cibaliya Mülteci Kampı yakınına düzenlediği saldırılarda en az 5 Filistinli şehit oldu.

Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 38'e yükseldi.

Filistin

Katil İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı 40 bin 602'ye yükseldi.

Filistin

Katil İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyindeki kentlerin mülteci kamplarına başlattığı ve ikinci gününde de devam eden saldırılarda şehit olan...

Filistin

İşgalcilerin, Gazze Şeridi'ne yönelik geceden beri sürdürdüğü saldırılarda 39 Filistinliyi şehit ettiği bildirildi.

Filistin

İşgalcilerin Gazze Şeridi'ne yönelik dün gün boyunca devam eden hava saldırıları sonucu 43 sivilin şehit olduğu bildirildi.

Filistin

İşgalcilerin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda can kaybı sayısı 40 bin 435'e yükseldi.

Kahramanmaraş'ta 1989 yılında şehit olan Jandarma Er Ömer Bayrak şehadetinin yıl dönümünde dualarla anıldı.

Filistin

İşgalcilerin, Gazze Şeridi'nde zorla yerinden edilenlerin bulunduğu bir okul ile evleri hedef aldığı saldırılarda 15 Filistinli şehit oldu, çok sayıda...

Mercidabık Zaferi'nin 508'nci ve Fırat Kalkanı Harekatı'nın 7'nci yıl dönümü münasebetiyle Kur'an-ı Kerim ve dua programı düzenlendi.