Yaz kur'an kursu Haberleri

yaz kur'an kursu haberleri ve güncel yaz kur'an kursu gelişmeleri, yaz kur'an kursu ile ilgili tüm video, yaz kur'an kursu fotoğrafları ve yaz kur'an kursu haberleri Diyanet Haber sitemizde


Iğdır Aralık İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Tarih ve Kültür Gezisi" programı düzenlendi.

Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Karacakılavuz Mahallesi Mimar Sinan Camii'nde Yaz Kur’an Kursuna katılan öğrencileri hatim programı düzenlendi.

İstanbul Kartal İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrenciler yarışma heyecanı yaşadı.

İstanbul Başakşehir Medine Müdafii Fahrettin Paşa Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri özgür Filistin için bir araya geldi.

Amasya İl Müftülüğünce düzenlenen "Yaz Kur'an Kursları Futbol  Turnuvası" final maçıyla sona erdi.

Giresun'un Espiye ilçesinde Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik "Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik kamp etkinliği düzenlendi.

İstanbul Kadıköy İlçe Müftülüğünce düzenlenen ve 14 takımın mücadele ettiği "Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası" final maçıyla sona erdi.

Kütahya Gediz Müftülüğü tarafından 10-18 yaş öğrencilere yönelik düzenlenen "Yatılı Yaz Kur’an Kursu" törenle sona erdi.

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaz Kur'an kursu öğrencileri, işgalci İsrail'in Gazze'deki saldırılarında vefat eden çocuklar başta olmak üzere tüm şehitler ve...

Çorum’da Yaz Kur'an Kursu öğrencileri arası Futbol Turnuvası'nda final heyecanı yaşandı.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Bahçelievler Camii’nde Yaz Kur’an Kursu’nda eğitim gören çocuklar hem dini bilgiler öğreniyor hem de ebru...