3 hafta önce Filistin

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM’de Filistin Konulu Olağanüstü Oturum’da Genel Kurul’a hitabında, "Önümüzde hiçbir çözüm yolu kalmadı, bu nedenle de ben ve tüm Filistin yönetimi üyeleri Gazze'ye gitme kararı aldık, bunu yaparız" dedi.

3 hafta önce GÜNDEM

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, 1993 ve 1997 yıllarında PKK'lı teröristlerce şehit edilen 6 sivil ve 2 güvenlik korucusu için anma programı düzenlendi.

3 hafta önce GÜNDEM

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bu yıl 953. yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi etkinlikleri için hazırlıklar sürüyor.

3 hafta önce DİYANET eKİTAP

“İnanç Kitapları Serisi”nin sekizinci kitabı olan çalışma, insanoğlunun her zaman sorduğu ve cevaplarını aradığı sorulara daha çok Kur’ân ve Sünnet çerçevesinden zihin açıcı ve her kesimden okuyucunun anlayacağı sadelikte cevaplar sunuyor.

3 hafta önce Hakkari Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, Hakkari’ye ziyaret gerçekleştirdi.

3 hafta önce DİYANET eKİTAP

Eser, içerik itibariyle birbirinden farklı olsa da, insanların günlük hayatta karşılaştıkları problemlere temas etmesi itibariyle muhteva açısından güncel konuları içermektedir. Çalışma, bu konuda öne çıkan bazı önemli problemleri ele alıyor, tahlil ediyor ve olabildiğince mâkul cevaplar ortaya koyuyor.

3 hafta önce DİYANET eKİTAP

Allah inancını konu edinen elinizdeki eserde işlenecek konular Allah’ın varlığı, isimleri ve sıfatları şeklinde üç temel başlık halinde ele alınmıştır.

3 hafta önce GÜNDEM

Bolu'nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı,16 bin 314’ü çocuk olmak üzere 40 bin 5'e yükseldi.

3 hafta önce DİYANET eKİTAP

Ahiret inancını anlattığımız eserimizde konuyu bu çerçevede ele almaya ve insanımızın zihnine takılan sorulara cevap bulmaya çalıştık. “Ölüm ve Âhiret”, “Kabir ve Kıyamet”, “Diriliş ve Âhiret Halleri” şeklindeki üç ana başlık altında dünya sonrası hayatla ilgili Kur’an ve hadiste yer alan bilgileri ana hatlarıyla derlemeye ve itikadî açıdan değerlendirmeye gayret ettik.